2014/04/20

Usein kysytyt kysymykset - maksutiedot

Nopeampi nettitilaus

Olemme parantaneet tilausprosessiamme, jotta tilausten tekeminen sujuisi nopeammin ja helpommin.

Ensimmäisen tilauksen tekemisen jälkeen kaikki toimitus- ja maksutiedot tallentuvat muistiin, jolloin myöhempien tilausten tekeminen voidaan tiivistää kahteen näyttöön, ostoskoriin ja tilauksen vahvistussivuun.

Niinpä tilauksen tekemisen yhteydessä läpikäytävien sivujen lukumäärä on huomattavasti pienempi.

Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ja lisännyt ne ostoskoriin, klikkaa JATKA ja pääset suoraan TILAUSYHTEENVETO -sivulle.

• Tarkista tallennetut tiedot ja varmista, että ne ovat oikein.
  • Jos tieoja pitää muuttaa, käytä MUUTA -linkkejä. Voit muuttaa toimitusosoitetta tai muita tallennettuja tietoja*.
  • Vahvista tilauksesi.

*Jos päivität toimitusosoitteesi, laskutusosoitteesi tai asiakasnumerosi OMAT TIEDOT -kohdassa, Nopea nettitilaus -näyttö ei automaattisesti päivity, sillä sen tiedot ovat peräisin edellisestä tilauksestasi.

OMAT TIEDOT -kohdan päivitetyt tiedot saadaan kuitenkin valittaviksi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Toimitusosoite

Voit päivittää toimitusosoitteesi klikkaamalla tilauksen tarkistussivun Toimitusosoite-osion MUUTA -painiketta. Tämä siirtää sinut Toimitustiedot -sivulle, jonka pudotusvalikosta voit valita haluamasi uuden toimitusosoitteen. Jos haluat lisätä uuden toimitusosoitteen, jota ei ole vielä tallennettu, voit kirjoittaa kohtaan vapaasti uudet tiedot. Klikkaa lopuksi Tallenna-painiketta, mikä palauttaa sinut takaisin tilauksen tarkistussivulle.

Laskutusosoite

Laskutusosoitteen muutos on tehtävä OMAT TIEDOT osiossa. Kun olet muuttanut tiedot ja palannut takaisin TILAUSVAHVISTUS- sivulle, klikkaa MUUTA -painiketta, kohdassa MAKSUTIEDOT. Siirryt nyt MAKSUTAPA -sivulle, jossa klikkaamalla TALENNA -painiketta, siirryt eteenpäin LASKUTUSTIEDOT -sivulle. Klikkaa vielä kerran TALLENNA, niin pääset takaisin TILAUSYHTEENVETO -sivulle.

Asiakasnumero ja PIN -numero

Voit käyttää eri asiakasnumero ja PIN -numeroa samoilla käyttäjätunnuksillasi. Klikkaa TILAUSVAHVISTUS -sivulla MUUTA -painiketta kohdassa MAKSUTIEDOT. Siirryt nyt MAKSUTAPA -sivulle. Klikkaa ’Lisää uusi maksutapa’ ja merkitse Laskutus. Siirryt nyt LASKUTUSTIEDOT -sivulle, jossa voit lisätä ko. Asiakasnumeroon ja PIN -numeroon liittyvän laskutusosoitteen. Klikkaa vielä kerran TALLENNA, niin pääset takaisin TILAUSYHTEENVETO -sivulle.

Jos et ole päivittänyt profiiliasi, mutta haluat käyttää eri asiakasnumeroa ja PIN -numeroa, klikkaa TILAUSVAHVISTUS -sivulla MUUTA -painiketta kohdassa MAKSUTIEDOT. Tämä siirtää sinut MAKSUTAPA -sivulle, jolla voit käyttää nykyistä, aiemmin määrittämääsi maksutapaa tai lisätä vaihtoehtoisesti uuden maksutavan.